Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napoli rutinski

Kakav kaos: Srna dobio crveni karton, Roma s dva igrača više prosula pobjedu!

Nevjerojatno uzbudljiva utakmica odigrana je na Sardiniji...

Srna isključen (Screenshot: YouTube)

Nogometaši Cagliarija velikim su povratkom u posljednjih deset minuta dvoboja s Romom uspjeli osvojiti bod nadoknadivši dva pogotka zaostatka, a do izjednačujućeg gola za 2:2 u posljednjim trenucima utakmice stigli su s dva igrača manje, nakon što su minutu prije isključeni Darijo Srna i Paolo Farago.

Roma je golovima Cristantea (14) i Kolarova (41) imao uvjerljivu prednost i sve do 85. minute ništa nije ukazivalo na mogući preokret u Cagliariju. No, tada je nadu domaćoj momčadi vratio Moldavac Artur Ionita, a u petoj minuti sučeve nadoknade Marco Sau je iskoristio pogrešku u obrani Rome i donio veliku radost domaćim navijačima.

Samo minutu prije Farago je dobio drugi žuti karton, a sudac Mazzoleni je potom pokazao i izravni crveni karton bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije Dariju Srni. Aktualni reprezentativac Filip Bradarić bio je u početnoj postavi domaće momčadi i igrao do 80. minute, a u 65. minuti je u igru ušao i bivši mladi hrvatski reprezentativac Marko Pajač, kojemu su to bile prve minute za Cagliari u ovoj sezoni.

Bivši nogometaš Dinama Ante Ćorić nije se našao ni među pričuvnim igračima Rome.

Nogometaši Napolija bez ikakvih su problema pred svojim navijačima svladali Frosinone sa 4:0 (2:0) u prvoj od tri subotnje utakmice 15. kola talijanske Serie A, čime su se zadržali na drugom mjestu sa osam bodova zaostatka za vodećim Juventusom.

Poljak Piotr Zielinski načeo je mrežu gostiju u 7. minuti. Alžirac Adam Ounas povećao je prednost Napolija na 2:0 u 40. minuti, a uvjerljivu pobjedu momčadi Carla Ancetottija s dva je pogotka u nastavku donio poljski napadač Arkadiusz Milik, strijelac u 68 i 84. minuti.

Za Napoli je od 75. minute zaigrao Marko Rog koji je zamijenio domaćeg kapetana Lorenza Insignea. Stipe Perica je ostao na klupi Frosinonea.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider