Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'rat' na terenu

VIDEO Uraganski početak Brazila, no povratnik Suarez je imao zadnju riječ

U posljednjoj utakmici 5. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine Brazil i Urugvaj podijelili su bodove...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas je u Recifeu kompletirano 5. kolo južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2016. godine. Brazil je pred punim tribinama Itaipava Arene uzeo bod protiv Urugvaja odigravši 2:2.

Nakon uvodnih 25 minuta utakmice Brazil je imao 2:0 i izgledao je vrlo dobro. Domaćini su poveli već u prvoj minuti nakon ubačaja Williana i odlične reakcije Douglasa Coste, dok je na 2:0 povisio Renato Augusto uz dosta sreće. No nakon toga su Dungini izabranici jednostavno nestali s travnjaka. Urugvaj je preuzeo kontrolu nad utakmicom, a bod su mu donijeli Edinson Cavani i Luis Suarez.

Recimo i da se Suarez nakon pune dvije godine vratio u reprezentaciju. On je bio suspendiran od strane FIFA-e zbog griženja Chiellinija na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. 

Do kraja utakmice Urugvaj je mogao i do sva tri boda, no Brazil se izvukao.

Dodatna loša vijest osim neuvjerljive igre za peterostruke svjetske prvake je i žuti karton koji je zaradio Neymar, jer to znači da je suspendiran za idući susret, već za četiri dana, u gostima protiv Paragvaja.

Nakon pet odigranih kola Brazil je treći s osam bodova, dok je Urugvaj drugi s 10. Vodeći je Ekvador koji ima 13. Igra se 18 kola u južnoameričkim kvalifikacijama, četiri najbolje reprezentacije idu direktno na Svjetsko prvenstvo dok će petoplasirana u dodatne međukontinentalne kvalifikacije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider