Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kobni autogol za Milan

Juventus u top-formi: "Uništili" Sassuolo sa sedam komada, hat-trick Higuaina!

Stara dama se raspucala u idealno vrijeme, uoči nastavka sezone u Ligi prvaka.

Gonzalo Higuain (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Talijanski nogometni prvak Juventus pobijedio je Sassuolo sa 7:0 u susretu 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Torinska Stara dama je u prvom poluvremenu zabila četiri gola, a potom u nastavku još tri puta probila gostujuću obranu.

Najbolji igrač utakmice bio je argentinski napadač Gonzalo Higuain koji je zabio tri gola (63, 74, 84), dva puta je Andreu Consiglija svladao Sami Khedira (24, 27), a među strijelce su se upisali i Alex Sandro (9) te Miralem Pjanić (38). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je cijeli susret za Juve.

Fiorentina je na gostovanju pobijedila Bolognu s 2:1. Golove za Viole zabili su Jordan Veretout u 41. minuti i Federico Chiesa u 71. minuti na asistenciju Milana Badelja. Pogodak za domaćine postigao je Eric Pulgar (44). Badelj je odigrao cijeli susret za Fiorentinu.

Udinese i Milan su odigrali bez pobjednika, 1:1. Gosti su poveli u 9. minuti lijepim pogokom Susa, a domaćin je izjednačio u 76. minuti nakon autogola vratara Gianluigija Donnarumme. Kevin Lasagna je ubacio s desne strane, lopta je pogodila Leonarda Bonuccija, a potom i Donnarummu od kojeg se odbila u mrežu.

Milan je od 68. minute igrao bez isključenog Davida Calabrija. Nikola Kalinić je za Milan igrao od 73. minute, dok je Andrija Balić za Udinese igrao od 75. minute Stipe Perica nije nastupio za domaći sastav.

Atalanta je golom Gianluce Mancinija u 72. minuti pobijedila Chievo 1:0, istim rezultatom je Roma na gostovanju pobijedila Veronu, a pogodak odluke zabio je Cengiz Under u 43 sekundi utakmice. Bruno Petković je odigrao cijeli susret za Veronu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider