Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi majstori

VIDEO Juve mora da se šali: U Torino stiže novi Neymar!

Prema pisanju brazilskog Globoesportea Juve je na pragu još jednog senzacionalnog transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako će uskoro iskrcati gotovo 95 milijuna eura za Gonzala Higuaina, te je već napravio nekoliko velikih transfera između ostalog doveo i Marka Pjacu, talijanski nogometni gigant Juventus je na pragu još jednog! Prema pisanju brazilskog Globoesportea, tamošnji klub Santos spreman je prihvatiti ponudu od 20 milijuna eura za Gabriela Barbosu Almeidu, poznatijeg kao Gabigola kojem mnogi tepaju da je novi Neymar.

Gabigola (19) se ovoga ljeta povezuje s odlaskom u Europu, a interesenata je mnogo. Borussia Dortmund, Napoli, sada i Juventus. Brazilci će teško odoljeti navali, no s obzirom da je ovdje riječ o transferu iz spomenute zemlje, to neće biti nimalo jednostavno. Naime, po 40 posto Gabigolova ugovora posjeduju klub i obitelj, a 20 posto sportska agencija Doyen Sports. Sve tri strane moraju pristati kako bi se ponuda bilo kojeg kluba prihvatila.

Gabigol je ove sezone u 27 utakmica za Santos upisao 12 pogodaka.

Juventus je ovoga ljeta već angažirao pet igrača. Iz Rome je stigao Miralem Pjanić, iz zagrebačkog Dinama Marko Pjaca, iz Marseillea Mario Lemina, iz Barcelone Dani Alves, a iz Bayerna Mehdi Benatia. Uskoro stiže i šesti, Gonzalo Higuain, a čini se i sedmi - Gabigol!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider