Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sapunica je počela

Juve odbio Barcinu bogatu ponudu, uskoro stiže nova

Paul Pogba definitivno je nogometaš koji bi mogao srušiti i transfer Garetha Balea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se bliže predsjednički izbori u Barceloni, u kojima svi članovi kluba biraju vlast na demokratskim izborima, rastu i predizborna obećanja. Da to nisu samo obećanja potvrdio je i Beppe Marotta, generalni direktor Juventusa koji je Tuttosportu priznao da je odbio čak 80 milijuna eura za Paula Pogbu.

Barcelona je zagrizla ozbiljno, ali u Juventusu su ozbiljniji i svojim zahtjevima. Pogbu može uzeti onaj tko da ravno 100 milijuna eura – najviše za ijednog nogometaša u povijesti.

''Nije nas zanimala ponuda Barcelone. On vrijedi 100 milijuna eura, tako kaže tržište i mi ga se nećemo samo tako odreći'', jasan je bio Marotta.

Ima li Barca asa u rukavu? Uskoro bi se Katalonci trebali ponovno zaputiti podno Alpa s novom ponudom koja bi uključivala i jednog igrača. Nije poznato tko je on, ne spominju se imena, a Pogba bi mogao čak ostati u Torinu i cijelu sljedeću sezonu. Podsjetimo, Barcelona smije raditi transfere samo ne smije do početka sljedeće godine registrirati nogometaše.

'Kralj' transferskih dojava i glasina, novinar talijanskog Skya Gianluca di Marzio piše i kako se Manchester City sprema na svoju bogatu ponudu. I oni nude novac plus igrače, a spominje se ime Stevana Jovetića koji bi se u tom slučaju vratio u Serie A.

Sapunica traje. Sada je u fokusu Barcelona, nedavno je u igri bio PSG, prije Real, a spominje se i Manchester City. U ovom kvartetu europskih bogataša, starih i novih, treba se tražiti budućeg poslodavca sjajnog francuskog veznjaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider