Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav preokret Empolija

Jurić i dalje bez pobjede, Lazio u 94. minuti do boda protiv Milana

Odigrane su sve utakmice 13. kola Serie A osim jedne...

Ivan Jurić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U jednom od najvećih gradskih derbija u talijanskom nogometu Genoa i Sampdoria su odigrali 1:1 pa Ivan Jurić niti nakon šest kola nije ostvario pobjedu na klupi Genoe.

Sampa je povela u osmoj minuti golom Fabia Quagliarelle, a izjednačio je iz jedanaesterca Krzystof Piatek u 17. minuti svojim desetim golom ove sezone. Poljski napadač je time postao vodeći strijelac Serie A s golom više od zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda. U nastavku susreta Genoa je bila bolja, imala je nekoliko sjajnih prilika, no mrežu gostiju sjajno je čuvao Emil Audero i Derby della Lanterna je završio bez pobjednika..

Bila je to već šesta utakmica Genoe pod Jurićevim vodstvom bez pobjede, a pritom je ostvarila tri remija i tri poraza. Početak nije mogao biti bolji. U prvom susretu pod njegovim vodstvom Genoa je odigrala 1:1 na gostovanju kod prvaka Juventusa. Potom je remizirala kod kuće protiv Udinesea (2:2), a zatim su uslijedila tri poraza od Milana (1:2), Intera (0:5) i Napolija (1:2). Niz bez pobjede je nastavljen i u debiju protiv Sampdorije.

VIDEO ----> Genoa - Sampdoria 1:1

Jurić je početkom listopada po treći put u svojoj karijeri preuzeo Genou, no sve se glasnije spominje kako bi mogao dobiti otkaz. Jurić je prvi put na klupi bio 28 utakmica, a dobio je otkaz u veljači 2017. da bi ga predsjednik kluba Enrico Preziosi vratio za svega dva mjeseca. I onda mu ponovo dao otkaz u studenom nakon tek dvadeset susreta na klupi.

Nešto ranije Lazio i Milan su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 78. minuti golom Francka Kessijea, a izjednačio je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Joaquin Correa. Milan Badelj je odigrao cijeli susret za Lazio, dok Alen Halilović nije igrao za goste.

Bez pobjednika, ali i golova je završio susret između Napolija i Chieva, a golova nije bilo niti u susretu između Bologne i Fiorentine.

Napoli je dominirao svih 90 minuta protiv momčadi iz Verone, ali nije uspio slomiti gostujući bunker. Marko Rog nije nastupio za domaći sastav, baš kao niti Adrian Šemper za goste.

Bez golova je završio i susret između Bologne i Fiorentine. Zanimljivo, bio je to peti uzastopni remi Viola, dok je Bologna upisala četvrti remi u zadnjih pet kola. Marko Pjaca nije nastupio za goste.

Veliki preokret Empolija

Empoli je pobijedio Atalantu 3:2 nakon što su gosti vodili 2:0. Momčad iz Bergama je povela 2:0 golovima Rema Freulera (33) i Hansa Hateboera (40), no Empoli je u nastavku susreta okrenuo rezultat. Golove su zabili Antonino La Gumina (42), Andrea Masiello (77-ag) i Matias Silvestre (90+2). Mario Pašalić je je za goste igrao u drugom poluvremenu.

U ranije odigranom susretu Parma je pobijedila Sassuolo sa 2:1. Strijelci za Parmu bili su Gervinho (6) i Bruno Alves (25), a za goste je zabio Babacar (36-11m).

U ponedjeljak kolo zatvaraju Cagliari i Torino.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider