Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opcija je i Bayern!

Jürgen Klopp riješio sve dileme otkrivši što za njega predstoji

Njemački nogometni trener Jürgen Klopp otkrio je njemačkim medija što će raditi u idućoj sezoni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nakon sedam intenzivnih i emocionalnih godina istinske ljubavi na klupi Borussije Dortmund, mislim da je jedino logično da upijem sve te uspomene i da ponovno steknem motivaciju za preuzimanje drugog kluba", rekao je Klopp ovog ponedjeljka.

"Uzimam jednogodišnji odmor od nogometa".

Njemački stručnjak nije isključio da će jednoga dana preuzeti klupu Borussijinog najvećeg rivala Bayerna, što se i ranije spominjalo kao opcija.

"Naravno da je moguće. Zašto ne bi bilo? Ne znam zašto ne možete to zamisliti. Na kraju svega, ja sam trener i želim raditi trenerski posao. Ipak, trenutno to nije realna opcija i to znaju ljudi u Münchenu“, istaknuo je Klopp.

Klopp je s Borussijom izgubio finale DFB Pokala prošlog vikenda (Wolfsburg 1:3), čime je završila njegova sedmogodišnja trenerska avantura u Dortmundu, tri godine prije isteka potpisanog ugovora.

Spominjao se kao potencijalni trener Real Madrida, Liverpoola i Napolija, no sada je jasno da će svi klubovi, osim Reala koji će sreću potražiti s Rafom Benitezom, morati potražiti negdje drugdje.

Klopp je s Borussijom osvojio dva naslova prvaka Bundeslige, dva njemačka superkupa, jedan DFB Pokal, te je 2013. godine igrao finale Lige prvaka u kojem je poražen od minhenskog Bayerna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider