Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji igrač Bundeslige II

Klopp pojačava Liverpool s još neotkrivenim dijamantom iz druge lige?

S obzirom da se Liverpool ove sezone muči s golovima, Jürgen Klopp mogao bi u siječnju dovesti jednog ofenzivnog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Christian Benteke jedini je napadač Liverpoola koji je ove sezone sposoban ostati zdrav na regularnoj bazi (i istovremeno je u stanju respektabilno se upisivati među strijelce). No, Kloppu to nije dovoljno ukoliko želi implementirati svoju nogometnu filozofiju s visokim presingom i puno trke.

Prema njemačkom tabloidu 'Bildu', Klopp bi mogao upotrijebiti svoje znanje o njemačkom nogometu i općenito toj regiji kako bi doveo pametno pojačanje. Bild tvrdi da trener Liverpoola ozbiljno razmišlja dovesti igrača Red Bill Leipziga Emila Forsberga.

Forsberg je unatoč pet pogodaka u 31 utakmici nedavno izabran za najboljeg igrača u Bundesligi II. K tome je bio i najbolji švedski veznjak u 2014. godini.

Dovođenje igrača iz druge lige u Premierligu možda se neće svidjeti Liverpoolovim navijačima, ali Leipzig izgleda gotovo siguran putnik u viši rang njemačkog nogometa i Forsberg bi mogao biti još neotkriveni dijamant.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider