Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Osveta' Bavaraca

Juniori Dinama porazom 'proslavili' proljeće u Europi, još ima neizvjesnosti

U posljednjem susretu F skupine juniorske Lige prvaka nogometaši Dinama su na Hitrec-Kacianu izgubili od Bayerna 0-1, no i usprkos porazu osigurali su 'europsko proljeće'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upitno je tek hoće li mladi nogometaši Dinama izboriti direktan plasman u osminu finala ili će igrati u play-offu za plasman u osminu finala.

Ukoliko u posljednjem dvoboju ove skupine Olympiacos u Pireju pobijedi Arsenal, Dinamo će osvojiti prvo mjesto u skupinu i direktan prolaz među 16 najboljih. U svakom drugom slučaju, prvo mjesto osvaja londonski sastav, dok će Dinamo biti drugi i natjecanje nastavlja u play-offu.

Bayern je do prve pobjede u skupini stigao golom Marca Stefandl u 74. minuti. Momčad Marija Cvitanovića je imala nekoliko sjajnih prilika, no igrači Dinama nisu uspjeli svladati Christiana Fruchtla. Bavarci su tako uzvratili Dinamo za poraz u Münchenu 1-2.

U posljednjem susretu ove skupine u 17 sati sastaju se Olympiacos i Arsenal. Na ljestvici vodi Arsenal s 10 bodova koliko ima i Dinamo, dok je treći Olympiacos sa sedam bodova. Bayern je posljednji s četiri boda. Ukoliko Olympiacos pobijedi, zatvorit će se krug tri momčadi sa po 10 bodova u kojem su 'modri' najbolji.

REZULTATI:

DINAMO - Bayern 0-1 (Stefandl)
Olympiacos - Arsenal (17.00 sati)

LJESTVICA:

1. Arsenal 5 3 1 1 9-5 10
2. DINAMO 6 3 1 2 9-8 10
3. Olympiacos 5 2 1 2 7-8 7
4. Bayern Munchen 6 1 1 4 3-7 4

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider