Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napustio Rijeku

Josip Radošević postao osmi Hrvat u španjolskoj Primeri

Josip Radošević napustio je Kantridu i postao osmi Hrvat u španjolskoj Primeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Radošević (21) napustio je Kantridu i do kraja sezone provest će na posudbi u Eibaru, potvrdili su iz osmoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Radošević je od 2013. član Napolija, a prvi dio ove sezone je proveo na posudbi u redovima Rijeke. Mladog veznjaka ugovor s Napolijem, vodećom momčadi talijanskog prvenstva, veže do konca lipnja.

"Radošević će do kraja sezone igrati na posudbi u Eibaru nakon dogovora s Napolijem. Operacija uključuje mogućnost nastavka suradnje na kraju sezone", priopćili su iz Eibara, momčadi iz sjeverne pokrajine Baskije.

Radošević je time postao osmi hrvatski nogometaš u španjolskoj Primeri gdje već igraju Ivan Rakitić (Barcelona), Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Real Madrid), Duje Čop (Málaga), Alen Halilović (Sporting), Ivan Kelava (Granada) i Stipe Pletikosa (Deportivo).

Eibar se trenutačno nalazi na osmom mjestu španjolskog prvenstva s 33 boda, bodom manje od mjesta koje vodi u Europsku ligu, dok je Liga prvaka udaljena 11 bodova. Radošević bi u novoj momčadi mogao debitirati u subotu protiv Atletico Madrida.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider