Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od posudbe

Josip Mišić umjesto u Dinamu završio u Rijeci, Mamić odmah 'odgovorio'

Josip Mišić, donedavni veznjak Osijeka, novo je pojačanje Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Mišić je s Rijekom potpisao ugovor na četiri i pol godine (dvije i pol plus dvije).

"Presretan sam što sam došao u klub koji piše ovako lijepu nogometnu priču. Nadam se da ću ovdje napredovati još više i stasati u boljeg igrača. Čuo sam od mnogih da je trener odličan, da ću od njega puno naučiti i pokušat ću se nametnuti za mjesto u momčadi. Ciljevi? Puše se za vrat Dinamu, u igri smo za Kup i sigurno će biti puno dobrih utakmica i izazova koji su pred nama. U novoj godini samo neka bude zdravlja, a za ostalo ćemo se već potruditi", rekao je Mišić koji je prvo pojačanje Rijeke u zimskom prijelaznom roku.

"Zadovoljni smo Josipovim dolaskom. Doveli smo jednog od najtalentiranijih igrača u svojem godištu i mladog reprezentativca koji će kod nas sigurno pokazati svoj potencijal", rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Addy i Husejinović umjesto u Osijeku završili u Slaven Belupu

Mišić je s Bornom Barišićem trebao prijeći u Dinamo, no Zdravko Mamić se povukao iz posla jer su se navijači Osijeka usprotivili tom transferu.

Nakon što nije postignut dogovor oko transfera ove dvojice nogometaša, Mamić je preusmjerio dva igrača Dinama (Lee Addy i Said Husejinović) na posudbu u Slaven Belupo iako su, prvotno, proljeće trebali provesti u Osijeku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider