Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pred tisućama navijača

Pogledajte spektakularno predstavljanje Guardiole: 'Messi u Cityju?'

Josep Guardiola predstavljen je kao novi menadžer Manchester Cityja pred nekoliko tisuća navijača ispred stadiona Etihad...

Navijači Manchester Cityja dočekali su spektakularno predstavljanje novog menadžera Josepa Guardiole, a bilo je i onih koji su ga pitali o mogućnosti da jednog dana dovede Messija. Katalonski strateg bio je oduševljen predstavljanjem te je objasnio razloge zašto je uzbuđen preuzimanjem ovog premierligaša.

''Messi u Manchester Cityju? Nije loš igrač, ali on mora ostati u Barceloni do kraja karijere'', rekao je Guardiola.

Bivši trener Barcelone i Bayerna predstavljen je u nedjelju ispred Etihada, gdje ga je dočekalo nekoliko tisuća navijača.

''Moram upoznati igrače, zagrliti ih, ali i ponekad dati nogom u stražnjicu. Jedan od mojih snova bio je ovdje zaigrati kao nogometaš. Sada se on vratio'', poručio je Guardiola.

Novi menadžer Cityja objasnio je kako će mu jedan od prvih zadataka biti izgraditi timski duh, a onda tek razmišljati o taktici te da će nakon što se dokazao u Barceloni i Bayernu, njegov cilj biti priušiti navijačima Cityja da budu ponosno na svoju momčad.

''Potrebno je vrijeme, a nemam toliko vremena pa ćemo pokušati stvoriti timsku duh što je prije moguće. Odrastao sam u klubu s jednim od najboljih kamenoloma na svijetu i to je jedna od stvari koja me dovela ovdje, tu je dobar kamenolom i City treba igrače iz omladinskog pogona'', izjavio je Guardiola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider