Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
seksepilna Mikky

Neugodan trenutak na predstavljanju Barcinog asa: Predsjednik zaručnici otrgnuo torbicu

Jedan detalj s predstavljanja nove zvijezde nije promaknuo medijima.

Galerija Josep Bartomeu, Mikky Kimeney i Frenkie de Jong (Screenshot: Instagram) Mikky Kimeney (Foto: Instagram) Mikky Kimeney (Foto: Instagram) +1 Mikky Kimeney (Foto: Instagram)

Još prije pola godine Barcelona je iskrcala Ajaxu odštetu od 75 milijuna eura za Frenkieja de Jonga, a sad je došao i trenutak za njegovo službeno predstavljanje na Camp Nouu.

"Živim svoj san. Potpisao sam prije šest mjeseci, ali sad sam stigao ovdje i službeno sam igrač Barcelone. Sanjao sam od dječačkih dana da ću igrati za ovaj klub i evo, ostvarila se mi želja", izjavio je De Jong.

Uz sve one uobičajene stvari koje idu uz predstavljanje nogometaša od kojih se puno očekuje (fotografiranje s novim dresom, žongliranje s loptom na travnjaku...), dogodila se i jedna atipična, a glavni akter bio je predsjednik Barcelone Josep Bartomeu.

Ovi ljudi su senzacija godine: Bez ijedne pobjede do povijesnog rezultata Slavlje u Beninu zbog ulaska u četvrtfinale Afričkog Kupa nacija (Foto: AFP)

U trenutku kad se De Jong spremao pozirati sa svojom zaručnicom Mikky Kiemeney, Bartomeu je došao do nje i otrgnuo joj torbicu koju je nosila.

Razlog je taj što je torbica bila marke Dior, a Barcelona ima sponzorski ugovor s Nikeom i jedna od odredbi tog ugovora tiče se strikne zabrane isticanja bilo kojih drugih brendova.

Seksipilna Mikky je ostala iznenađena, ali nije se dala smesti već je spremno odradila fotografiranje sa svojim zaručnikom i njegovim novim dresom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider