Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Po prvi put nakon 2013.

Najveće pojačanje: Jose Mourinho vratio Sira Alexa Fergusona

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je kako je vratio legendarnog menadžera Crvenih vragova Sir Alex Fergusona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United uhvatio je pozitivan niz i trenutno je na tri uzastopne pobjede u Premierligi, a Jose Mourinho otkrio je kako je Sir Alex Ferguson već nekoliko puta prisustvovao na njegovom treningu i da je ''više nego dobrodošao'' da se ponovno vrati.

Popularni ''Fergie'' napustio je Old Trafford 2013. godine nakon što je s Unitedom osvojio sve što se moglo osvojiti i otišao u povijest s rekordima koji će još dugo stajati. Od tada pa sve do ove sezone nije bio prisutan na treningu, sve dok nije dobio poziv Mourinha.

''Nije se pojavio od kada je otišao, a ja sam ga vratio da bude sa svojim ljudima, da vidi ljude s kojima je radio toliko puno godina'', izjavio je Mourinho i nadodao:

''Želio sam da ga igrači vide, da on i ja podijelimo nekoliko minuta i odemo zajedno na ručak. Oboje smo uživali. Ja sam tip osobe koji nema problema s time. Poštujem prošlost, znam kakva je njegova strast prema klubu i znam da je ovo njegova kuća.''

Ferguson je u Manchesteru proveo 26 godina i od njegovog odlaska klub se bori s ponavljanjem uspjeha ostvarenih u tom razdoblju, a Mourinho je barem na neki način oživio njegov duh na Old Traffordu. I rezultati su krenuli u boljem smjeru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider