Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'the special one'

VIDEO Mourinho se vratio na trenersku klupu i briljirao 'ludim' potezom

Jose Mourinho vodio je FIFA-inu selekciju legendi na humanitarnoj utakmici u Meksiku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karizmatični nogometni trener Jose Mourinho oduševio je navijače svojim potezom na humanitarnoj utakmici igranoj u Meksiku gdje se ovih dana održava 66. FIFA-in kongres. Prije dva dana odigrana je prijateljska utakmica između FIFA-inih legendi i selekcije Meksika, a 'izbornik' legendi, za koje su igrali Ronaldinho, Puyol, Eto'o, bio je Mourinho.

U drugom poluvremenu, točnije na samom kraju utakmice Meksikanci su potegnuli kontru koju je presjekao Mourinho utrčavši na travnjak nekih 10-ak metara. Svojim je potezom izazvao salve smijeha na travnjaku i na tribinama, a nedugo zatim je sutkinja dvoboja svirala kraj. Portugalac je spriječio da njegova momčad ne primi 10. pogodak u 9:8 porazu.

Podsjetimo, Mourinho je još uvijek bez posla nakon što je otpušten sredinom sezone iz Chelseaja. Od 1. srpnja trebao bi postati novi menadžer drugog engleskog Premierligaša - Manchester Uniteda. Službene potvrde još nema, no mogla bi uslijediti nakon finala FA Cupa u kojem Manchester United igra protiv Crystal Palacea. Taj susret na rasporedu je 21. svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider