Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'poštujem trenere, ali...'

VIDEO Mourinho opleo po Ronaldu, a onda dobio brzi 'šamar'

Pojavile su se trzavice između dvojice najpoznatijih Portugalaca u nogometnom svijetu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karizmatični portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho kritizirao je najboljeg igrača reprezentacije koja je ovoga ljeta osvojila Europsko prvenstvo - Cristiana Ronalda. Portugalac je u finalu Eura nastupio svega 25 minuta, a potom je morao napustiti travnjak zbog ozljede ligamenata koljena. U drugom se poluvremenu angažirao uz izbornika Fernanda Santosa kao trener uz gol-aut liniju, a to se ni najmanje nije svidjelo Joseu Mourinhu.

"Cristiano Ronaldo nije ničime doprinio u završnici utakmice protiv Francuske. Tih 11 igrača na travnjaku i izbornik Santos su napravili posao. Ja sam njegovo ponašanje vidio kao gubitak kontrole nad emocijama. Izgubio je kontrolu nad sobom. No dobro, nije to tako strašno", rekao je Mourinho.

Ova njegova izjava stigla je naravno do portugalskog napadača Real Madrida, koji se nije ustručavao odgovoriti najprije putem profila društvene mreže Instagram, a potom je dao i izjavu za madridski AS. Na Instagramu je objavio fotografiju kako slavi naslov prvaka Europe sa svojim suigračima uz komentar "brzi podsjetnik TOP", dok je za AS izjavio.

"Uvijek sam poštovao svoje trenere i pokušavao učiti od njih. Ne pljujem u tanjur iz kojeg jedem".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider