Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tu je i klub iz Primere

Još jedan Hajdukov stoper na odlasku: Lazio i Anderlecht žele Milovića

Goran Milović, čini se, broji posljednje dane u Hajduku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pouzdani stoper Hajduka Goran Milović mogao bi u siječnju otići s Poljuda u inozemstvo.

Nakon Antonija Milića, koji će od Nove godine biti igrač belgijskog Oostendea, obrambeni red Bijelih mogao bi ostati i bez stasitog (195cm) Milovića koji je ponajbolji stoper u HNL-u.

Prema pisanju talijanskih medija, Milovića u svoje redove želi dovesti Lazio, koji je u posljednje vrijeme već realizirao neke transfere s Hajdukom - na odlascima Josipa Eleza (ljeto 2013.) i Franje Prce (ljeto 2014.) Splićani su inkasirali oko 700 tisuća eura.

Trener Lazija Stefano Pioli ima velikih problema s ozljedama u obrani i htio bi dovesti Milovića već u siječnju, ali nije jedini. Za 25-godišnjeg stopera zainteresirani su i španjolski Rayo Vallecano i belgijski Anderlecht.

Milović je nedavno produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2016. godine te je jasna i obostrana želja igrača i kluba da do željenog transfera u inozemstvo dođe u 2015. godini. S obzirom na činjenicu da je Hajduku primarna financijska konsolidacija nakon godina katastrofalnog vođenja kluba od strane bivših uprava, za očekivati je da bi u Poljudu željeli prodati Milovića već u siječnju, kako bi se još malo sanirao dug i konačno otvorilo mjesto u prvoj momčadi za niz talentiranih stopera koji čekaju na pravu šansu (Šimić, Domej, Z. Milić...).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider