Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
srećom po njega...

VIDEO Kada kapetan Engleske pomisli da je Ronaldinho

Stavljanjem Waynea Rooneyja na klupu za pričuve kapetan Engleske u utakmici protiv Slovenije bio je Jordan Henderson...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak su odigrane posljednje utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u ovoj reprezentativnoj stanci. Odigrana su dva kola u skupinama, a navijači Engleske mogu biti izrazito nezadovoljni dvama nastupima svojih ljubimaca.

Iako je uzela četiri boda, Engleska je svojom igrom razočarala. Najprije je pred svojim navijačima s tek 2:0 pobijedila slabašnu Maltu, a potom je na jedvite jade izvukla bod u Sloveniji. Da nije bilo čudesnih obrana Joea Harta mogao je to biti pravi potop Engleza.

Jedan od najzaslužnijih što je 'gordi albion' zamalo primio glupi pogodak je kapetan Engleske u toj utakmici Jordan Henderson. On je u jednom trenutku drugog poluvremena, sa pozicije zadnjeg veznog, pokušao odigrati dodavanje prema posljednjoj liniji obrane bez gledanja (no look pass), ali je pritom izbacio Josipa Iličića u čistu priliku za gol. Srećom na vratima je bio spomenuti Hart.

Čini se da je Henderson previše puta gledao veznjake Barcelone poput Ronaldinha, Xavija i Inieste koji su majstori takvih dodavanja i podvaljivanja za pogodak. Da je barem ovako grdno pogriješio u pokušaju da izbaci svog čovjeka u priliku za gol, međutim Henderson je pogriješio pri dodavanju čovjeku koji se trebao nalaziti 10-ak metara od njega.

Treba skuinuti kapu i Josipu Iličiću koji je predosjetio da bi Henderon (okrenut leđima od slovenskog reprezentativca) mogao pokušati dodati loptu unatrag u nedostatku riješenja prema naprijed. No to svejedno ne umanjuje činjenicu da je ovo bilo jedno od najgorih 'no look' dodavanja ikada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider