Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio se u vratnicu

Pogledajte čudesnu obranu Harta kojom je spasio Engleze od poraza

Junak engleskog boda u Sloveniji bio je ni manje ni više nego toliko osporavani Joe Hart...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska nogometna reprezentacija preživjela je teško gostovanje kod Slovenije u sklopu 3. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Susret je završio s početnih 0:0, a najzaslužniji za bod Engleza bio je jako osporavani vratar Joe Hart.

On je u barem pet navrata obranio odlične prilike slovenskih nogometaša, no najviše će se pamtiti njegova obrana iz druge minute nastavka utakmice. Tada je Slovenija izvela korner, na prvoj je vratnici Kurtič najviše skočio, no njegov udarac, zabivši se pritom u vratnicu, čudesno obranio Hart! Engleski golman je najprije lijevom rukom odbio loptu u gredu, a potom još desnom skrenuo loptu da ne padne ispred Boštjana Cesara.

Činilo se da se Hart tom prilikom ozlijedio, no u konačnici je sve bilo u redu. Do kraja je još u nekoliko navrata odlično reagirao i zatvorio usta svim kritičarima koji su njegovu posudbu u talijanski Torino (iz Manchester Cityja) dočekali s oduševljenjem. Istovremeno je menadžer Cityja Pep Guardiola doveo Claudia Brava iz Barcelone, no zasada se on nije pokazao kao kvalitetna zamjena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider