Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije znao gdje je

Jeziva scena: Pogledajte kako se vratar onesvijestio i - skrivio jedanaesterac

Nesvakidašnja situacija dogodila se ovog vikenda na jednoj utakmici Bundeslige.

Gaćinović i Pavlenka ostali su ležati, a dosuđen je penal (Screenshot: Facebook)

Eintracht Frankfurt je ove subote u drugom kolu Bundeslige ugostio Werder Bremen i izgubio s 1:2 pogotkom u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Nije ništa neobično da u zadnjim sekundama padaju odlučujući pogoci, ali ne događa se baš svaki dan da vratar u istom duelu skrivi jedanaesterac i sebe ozlijedi.

Baš to su vidjeli gledalji na Commerzbank-Areni u Frankfurtu početkom drugog poluvremena.

Eintrachtov Mijat Gaćinović utrčao je u šesnaesterac Werdera ispred jednog od braniča gostujućeg sastava, na loptu je krenuo i češki reprezentativni čuvar mreže Jiri Pavlenka. I onda se, u istoj sekundi, dogodilo to da je Pavlenka prvo faulirao Gaćinovića da bi ovaj u padu ga zakačio laktom u glavu.

Nesretni Pavlenka nije znao gdje se nalazi i nakon nekoliko sekundi je pao u nesvijest te je na nosilima iznesen s terena.

U međuvremenu, sudac Soren Storks je opravdao dosudio jedanaesterac za domaćine kojeg je francuski napadač Sebastien Haller pretvorio u pogodak za izjednačenje.

Do kraja ipak nisu uspjeli obraniti taj bod jer je mladi Kosovar Milot Rashica u 96. minuti prekrasno izvedenim slobodnim udarcem donio pobjedu Werderu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider