Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Novi stup obrane

Nova zvijezda Barce: 'Mislio sam da Messi neće pričati sa mnom'

Jérémy Mathieu ovog je ljeta pojačao redove Barcelone i odmah se ustalio u početnoj postavi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona u prvih šest kola prvenstva nije primila gol. Za 17:0 gol razliku zaslužni su Messi, Neymar, Rakitić, ali i čvrsta obrana kojom ravna prinova iz Valencije Jérémy Mathieu.

Ekskurzija Barcelone u Parizu: Povratak Messija na mjesto nesreće

Francuz je dočekan sa skepsom, jer ima već 30 godina a nije bio jeftin. I sada se mirne savjesti može reći da se radi o pojačanju.

''Napad je prva linija obrane. Ako cijela momčad dobro radi, nama u obrani je lakše. Mi ćemo se truditi da ovako nastavimo i dalje. Moje izvedbe? Klub i trener imaju povjerenje u mene i to mi je najbitnije. Uživam u Barci i uvijek ću davati sve od sebe'', rekao je Mathieu u Parizu na press konferenciji uoči utakmcie s PSG-om.

Opisao je i odnos s Leom Messijem.

''Kad sam dolazio, mislio sam da je Messi tip koji ne priča sa svakim. Mislio sam da ne priča s igračima koji su niža razina od njega. Ali nije točno, on je baš dobar momak.''

Katalonski klub u 2. kolu Lige prvaka gostuje u Parizu.

''PSG je iznimno jak, ima sjajne igrače, ali mi idemo na pobjedu. Znamo koliko je to važna utakmica, pobjedom bismo učinili velik korak naprijed. Njima će nedostajati Ibrahimović i to je za nas prednost'', zaključio je Mathieu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider