Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na rubu u Chelseaju

Je li puklo? Hazard se povjerio najbližima i otkrio je li sretan u Londonu

Najbolji igrač Premierlige prošle sezone Eden Hazard rekao je obitelji, prijateljima i nekim svojim suigračima iz reprezentacije da na kraju sezone namjerava napustiti Chelsea, piše francuski L'Equipe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od ključnih ljudi u Mourinhovom prošlosezonskom pohodu na naslov ipak se nalazi na rubu u Chelseaju. Belgijac je navodno nezadovoljan životom u Londonu i Premierligom, a njegov odnos s Mourinhom je u najboljem slučaju zahladio, tvrdi ugledni francuski list.

Podsjetimo, Hazard je u posljednjom kolu protiv Ville izostavljen iz momčadi. Iako je zaigrao od prve minute protiv Dinamo Kijeva u Ligi prvaka. Opravdavajući svoju odluku za vikend, Mourinho je objasnio kako je najboljeg igrača izostavio zbog nedostatka obrambene discipline, pritom naznačivši da ubuduće neće igrati oni koji neće ispunjavati obrambene zadatke.

''Bila je to taktička odluka. Trebali smo čvršći vezni red i nastavit ću u tom smjeru, a na njemu je da počne igrati na taj način'', izjavio je Portugalac.

Bio to glavni razlog ili ne, u svakom slučaju je evidentno da na relaciji Hazard – Mourinho nešto ne štima. Barem zasad. Prema zadnjim izvještajima, belgijski reprezentativac osjeća nedostatak klupskih ambicija te preferira odlazak na ljeto.

Glasine oko transfera najviše idu na ruku Real Madridu, koji bi vrlo rado doveo sjajnog veznjaka. To bi također moglo pokrenuti špekulacije o Ronaldovom odlasku, kojeg se u zadnje vrijeme povezuje s PSG-om. Iako je CR7 nedavno ustvrdio kako želi ostati u Madridu do 2018. godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider