Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
želimo vaše mišljenje

Je li Nikica Jelavić bio u pravu kada je napustio reprezentaciju?

Slavlje u Sofiji i velika tri boda ipak je malo zasjenio odlazak Nikice Jelavića iz reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon oproštaja kumova Eduarda da Silve i Ognjena Vukojevića, reprezentacija je doživjela novi 'bijeg'. Ovaj je čak bio šokantniji od prva dva jer Nikica Jelavić je spakirao kofere nakon utakmice u Bugarskoj i ujutro već odletio u Englesku.

Napadač Hull Cityja sigurno nije napustio reprezentaciju zbog godina (29), već je posve jasno kako je i on jedan od onih koji se nije našao na istoj valnoj duljini s Nikom Kovačem. I tu dolazimo do problema, jer obično dolazak novog izbornika nije donosio toliko nesporazuma u odnosu s igračima.

Podsjetimo, bilo je tu još nezadovoljnih, kako je otkrio Vukojević, a nakon Svjetskog prvenstva izbornik Kovač se zahvalio Milanu Badelju koji ima tek 25 godina i na ljeto je ostvario veliki transfer u Fiorentinu. Odrekao se i Sammira, ali i Gordona Schildenfelda kojeg je onda opet pozvao kada se ozlijedio Dejan Lovren.

Prljavo rublje izašlo je u javnost tijekom ljeta, no očito je da Kovač još uvijek nema cijelu svlačionicu pod kontrolom. Odlazak Jelavića to je potvrdio na ne baš lijep način. Pitanje je samo zašto je napadač to odlučio napraviti između dvije utakmice Vatrenih u četiri dana.

Jelaviću je nešto 'prelilo čašu', no njegovo napuštanje reprezentacije nije bio lijep potez. On zasad šuti, možda i bolje dok se malo 'ne ohladi'.

Čini se kako je njegov odlazak podijelio navijače. Kod jednih je produbio nezadovoljstvo Nikom Kovačem i potvrdio sumnje kako 'nešto ne štima', dok su drugi zamjerili napadaču Hulla što je reagirao pretjerano jer ga je Kovač dosta koristio u svom mandatu.

Jasno je da priliku ne mogu dobiti svi, ali nije jasno zašto su neki igrači toliko ljutiti na Kovača. Mora se priznati jedna stvar, čudno je da je Kovač u Sofiji napravio jednu jedinu izmjenu, a u isto se vrijeme žali kako njegovi nogometaši nemaju snage za žestok ritam svih 90 minuta.

Želimo vidjeti kako dišu čitatelji GOL.hr-a, pa vas pozivamo da sudjelujete u anketi.

Je li Jelavić u pravu što je napustio reprezentaciju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider