Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li Modrić siguran?

Je li jučerašnja postava Reala najskupljih 11 u povijesti?

Carlo Ancelotti izveo je u Cardiffu zastrašujuću momčad koja je uzela prvi trofej u sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid u vitrine je pospremio još jedan trofej. Superkup je službeno 78 trofej madridskog giganta, a osvojila ga je možda i najskuplja momčad u povijesti. Barem su tako sinoć tvrdili mnogi Twitter profili poznatih novinara, ali i neki engleski i američki portali.

VIDEO: Pogledajte reakciju Modrića i Pepea kad je Casillas dignuo pehar!

FOTO: Real stigao Barcelonu, ovako je izgledalo slavlje u svlačionici

Preko 500 milijuna eura vrijedi prvih 11 Reala koji su zaintrigirali svjetsku nogometnu javnost. Cristiano Ronaldo po Transfermarktu vrijedi 110 milijuna eura, Gareth Bale 90, James Rodriguez 67, Luka Modrić 60, Toni Kroos, Karim Benzema i Sergio Ramos po 50, Pepe 17, Fabio Coentrao 21, Dani Carvajal 19, a Iker Casillas 9 milijuna.

U ovoj 'savršenoj' postavi mogao bi se ugurati i Keylor Navas na vratima, a čeka se povratak Xabija Alonsa koji nije mogao igrati Superkup zbog suspenzije. Pitanje je hoće li on imati mjesto u standardnih 11 i može li Carlo Ancelotti uopće imati prvih 11.

''On je jedan od mojih najvažnijih igrača'', poručio je nakon utakmice Ancelotti.

Ako će nastaviti s 4-2-3-1 sustavom Xabi Alonso će se boriti za poziciju s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom koji je u Cardiffu oduševio medije i Ancelottija. Kroos je jučer bio dirigent Reala, a Modrić je preuzeo poziciju Alonsa, koji ima više defanzivnijih zadaća.

Nominalno, Kroos i Modrić su ispred Alonsa, no ne treba čuditi ako će ih Talijan često rotirati.

Ukoliko se Ancelotti u nekim utakmicama pak vrati na prošlosezonskih i šampionskih 4-3-3, onda bi iz momčadi mogla ispasti 'desetka' James Rodriguez što je malo vjerojatno... Puno je utakmica, puno će rotirati Ancelotti, a pitanje za 500 milijuna eura je kojih će biti udarnih prvih 11…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider