Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'ne brinite...'

Težak udarac za Leicester City: Vardy podvrgnut operaciji

Težak udarac u utrci za najviša mjesta u Premierligi zadobio je dojučerašnji vodeći sastav s prvenstvene ljestvice Leicester City...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodeći strijelac engleske Premierlige i Leicester Cityja Jamie Vardy (28) pauzirat će najmanje dva tjedna zbog manje operacije prepona.

Vardy već neko vrijeme ima problema s preponama i u klubu su odlučili kako je ovo idealan trenutak za operaciju, jer idućeg vikenda nema ligaških ogleda već su na rasporedu susreti FA Cupa.

Leicester City u nedjelju očekuje gostovanje kod Tottenhama, a menadžer 'lisica' Claudio Ranieri je najavio niz promjena u sastavu što bi moglo otvoriti priliku hrvatskom napadaču Andreju Kramariću. Vardy će propustiti i idući dvoboj u Premiershipu, 13. siječnja također protiv Tottenhama na White Hart Laneu.

"Navijači nemaju razloga za brigu. Brzo se vraćam na teren," poručio je Vardy, koji je ove sezone zabio 15 golova, te izborio sedam jedanaesteraca.

No, u zadnjih šest kola Premierlige postigao je samo jedan pogodak, dok u posljednja četiri kola nije zabio niti jedan gol.

Vardy je stigao u Leicester 2012. iz trećeligaša Fleetwood Towna za 1,5 milijuna eura, a njegova sadašnja vrijednost procjenjuje se na 30 milijuna eura.

Leicester City je trenutačno drugi na ljestvici sa 40 bodova, dva manje od lidera Arsenala. Na trećoj poziciji je Manchester City sa 39 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider