Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Heroj Torina

James nije promašio! Bila je to najbolja obrambena reakciji sezone

Juventus je u Torinu s 2:1 slavio protiv Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. No pitanje je kako bi rezultat na kraju glasio da nije bilo nevjerojatne intervencije Stefana Sturara (22)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juve je poveo već u 9. minuti preko Alvara Morate, no Real se vratio već u 27. golom Cristiana Ronalda. Prijetio je nakon toga Kraljevski klub i samo se čekao drugi pogodak gostiju. Činilo se da će se to dogoditi u 42. minuti, međutim savršeno ubačena lopta Marcela, koja je pronašla glavu Jamesa Rodrigueza, završila je na vratnici.

U prvi su trenutak svi mislili da je Kolumbijac promašio nemoguće s 3 metra, međutim to nije bilo tako! James je dobro pucao i lopta bi završila u mreži torinske momčadi da nije bilo 22-godišnjeg Sturara, čovjeka koji je tu večer upisivao tek drugi nastup u Ligi prvaka u svojoj karijeri!

U trenutku kada je James pucao glavom Sturaro je postavio kopačku, te se lopta od nje odbila malo više u zrak i potom u gredu. Jesmo li prošlu večer (utorak) svjedočili najboljoj defanzivnoj reakciji godine? Desetljeća?

Pokazat će vjerojatno uzvratni susret za tjedan dana. Jer ukoliko Juventus prođe u finale i eventualno osvoji naslov, Sturaru treba podići spomenik na glavnom trgu Torina, te staviti pred njega ček i reći mu da si sam upiše svotu koju želi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider