Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrde englezi

James Milner napušta Manchester City: Iduća destinacija je London

Engleski nogometaš James Milner (29) odbio je priliku da postane treći najplaćeniji igrač Manchester Cityja, odmah iza Yaye Tourea i Sergija Agüera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako pišu britanski mediji, Milner je odbio novi ugovor vrijedan i do 165 tisuća funti tjedno, koji uključuje brojne bonuse i poticaje. Riječ je o četverogodišnjem ugovoru, kojem bi sveukupna vrijednost bila i do 34 milijuna funti!

Konačnu će odluku donijeti idući tjedan, no vjeruje se da će Milner napustiti Manchester i da mu je iduća destinacija London.

City ne mora prihvatiti nikakvu ponudu drugog kluba jer Milner idućeg mjeseca postaje slobodan igrač. Interes je prva pokazala Roma, no Englez je rekao da nema namjeru napuštati 'Otok'. U redove gradskog rivala Manchester Uniteda nema namjeru prelaziti, dok je u nekoliko intevjua naglasio da je skeptičan po pitanju kvalitete Liverpoolove momčadi.

To znači da su jedine dvije preostale momčadi, ako Milner ima šampionskih ambicija, Arsenal i aktualni prvak Chelsea. Potonja momčad nije zainteresirana za njegove usluge, dok 'Topnici' itekako jesu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider