Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
van gaalove dvije želje

'Izvršni dopredsjednik Uniteda stigao u Englesku da proda De Geu'

Izvršni dopredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward napustio je trening-kamp momčadi u SAD-u kako bi se vratio u Englesku i riješio 'sapunicu' oko vratara Davida De Gee...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Woodward je stigao u Englesku kako bi prodao Davida De Geu Real Madridu, našao njegovu zamjenu i dovršio transfer Pedra iz Barcelone", napisao je novinar The Guardiana Jamie Jackson, inače vrlo blizak klubu s Old Trafforda.

Menadžer Louis van Gaal do kraja prijelaznog roka ima još dvije želje, a iste će mu do četvrtka, kada se vraća u SAD na prijateljski ogled Uniteda i Barcelone,Woodward pokušati ispuniti. Riječ je o stoperu Sergiju Ramosu iz Reala, od kojeg United još nije odustao, te o napadaču Barcelone Pedru.

Woodward je, podsjetimo, Van Gaalu već dosada osigurao usluge Memphisa Depaya, Bastiana Schweinsteigera, Morgana Schneiderlina i Mattea Darmiana.

Ukoliko se Woodward dogovori s Realom oko De Gee, United se okreće traženju njegove rezerve. Sergio Romero navodno je nedjelju viđen u Manchesteru kako obavlja liječnički pregled, no on ne bi trebao biti prva opcija već zamjena za Victora Valdesa. Van Gaalova velika želja je Slovenac Jan Oblak, međutim Atletico Madrid nema namjeru pustiti ga. Rezervna opcija je čuvar mreže Ajaxa Jasper Cillessen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider