Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori blizu završetka

Iznenađenje u Madridu: Atletico pušta vrlo važnog igrača u Inter?

Inter Milan blizu je završetka pregovora oko potpisa braniča Atletico Madrida Mirande u vrijednosti od 15 milijuna eura, prenosi Sky Sport Italia...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski reprezentativac trenutno predstavlja svoju zemlju na Copa Americi u Čileu. No, pregovori su u tijeku, unatoč tome što se nalazi na drugom kontinentu.

Legenda Atletico Madrida je stigla u klub 2011. godine iz Sao Paulas s već jednom neuspješnom europskom pričom iza sebe. Pod vodstvom Diega Simeonea, Miranda je konačno nadišao loše uspomene iz vremena dok je igrao za francuski Sochaux i postao nezamjenjivi bedem u zadnjoj liniji Atletica.

Brazilac je postao dio jedne od najvećih klupskih generacija u povijesti i dio jedne od najboljih obrana u povijesti La Lige. Najveće uspjehe ostvario je igrajući u obrani s Diegom Godinom, Juanfranom, Filipe Luizom i vratarom Thibautom Courtoisom, s kojima je došao do naslova u Primeri i igrao finale Lige prvaka.

Ova vijest zato je stigla kao iznenađenje, jer se očekivalo da će klub zadržati 30-godišnjeg braniča. Njegov najpoznatiji pogodak za Atletico bio je onaj glavom u produžetku u finalu Kupa kralja protiv Real Madrida 2013. godine.

Miranda bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a trebao bi zarađivati 2,7 milijuna eura godišnje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider