Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napravio odličnu seriju, ali...

Izbornik BiH zaplakao: Tužan sam, sudac je bio najlošiji na terenu!

Nogometaši Irske sinoć su u Dublinu pobijedili BiH s 2:0 i plasirali se na Europsko prvenstvo. Oba pogotka postigao je igrač Stokea Jonathan Walters te tako razveselio svoje navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S druge pak strane, naši susjedi su šokirani, vjerovali su da će napokon i oni proći kroz doigravanje, ali nisu uspjeli. Mehmed Baždarević reprezentaciju je preuzeo u lošem stanju s vrlo malim izgledima da se uopće domognu dokvalifikacija, ali napravio je seriju odličnih rezultata (samo ih je Belgija pobijedila) i vjerovao da će na kraju slaviti plasman na veliko natjecanja. Sada je, naravno, iznimno razočaran.

VIDEO Sramota bosanskih navijača: Evo kako su pokvarili minutu šutnje

''Teško je govoriti u ovom trenutku i analizirati bilo što. Žao mi je, tužan sam zbog svih navijača'', rekao je Baždarević koji je pustio suzu pa dodao:

''U prvom poluvremenu nismo bili jaki i čvrsti da izdržimo. Primili smo golove iz dvije greške nakon kojih se bilo teško vraćati u igru. U ovakvim utakmicama mora se više pokazati i na ovoj razini se ne mogu činiti takve greške koje smo skupo platili.''

Irci su prvi gol zabili iz jedanaesterca...

''Mislim da je to bila prestroga odluka. Sudac nije bio dobar, on je bio najlošiji pojedinac na terenu.''

Za kraj je otkrio gdje je njegova momčad izgubila šansu...

''U Zenici. Tamo smo morali napraviti bolji rezultat jer znali smo što nas ovdje čeka. Morali smo ovdje doputovati s vodstvom'', zaključio je izbornik BiH.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider