Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ždrijeb 25. srpnja

Izbornik BiH uoči ždrijeba za SP: Hrvatska i Wales su najpoželjniji

25. srpnja u St. Petersburgu održat će se ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. u Rusiji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je u prvoj jakosnoj skupini, a zanimljivo je da bi se mogla stvoriti skupina država bivše Jugoslavije. Naime, mi smo u prvoj, BiH u drugoj, Srbija u trećoj, Crna Gora i Slovenija u četvrtoj, a Makedonija u petoj skupini. O takvoj mogućnosti za BiH medije progovorio je njihov izbornik Mehmed Baždarević.

''Zašto ne? Volio bih i u tim susretima vidjeti gdje smo. Nisam protivnik dvoboja s našim susjedima i prijateljima. S druge strane, takve bi utakmice mogle donijeti tenzije i zato mnogi priželjkuju da ne budemo u istoj skupini. No, ja sam sportaš cijeli život i govorim sa sportskog stajališta, ali i stajališta normalnih ljudi s ovih prostora, rekao je Baždarević'', a prenosi Sport.ba.

Izrazio je i svoje želje.

''Iz prve jakosne skupine ne bih volio Njemačku i Nizozemsku, a najpoželjniji su nam Hrvatska i Wales. Ali, sve mi se miješa pa bih tako volio da dovedemo neku velesilu u BiH, a s druge strane bih volio da imamo protivnike podjednake kvalitete. U svakom slučaju, uvjeren sam da se možemo plasirati na SP'', zaključio je Baždarević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider