Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije trebalo biti tako

Olić odbio Čačića i ne želi '30 minuta u Osijeku': Ne hvala, već sam se oprostio!

Legendarni Ivica Olić definitivno više neće zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije šest dana stiglo je emotivno pismo Ivice Olića koji se putem medija oprostio od hrvatske reprezentacije u kojoj je proveo čak 15 godina. Legendarni Ola je s 36 godina prekinuo ono što su mnogi nazvali 'mučenjem'. I dalje je imao želju, ali tko bi mu danas garantirao mjesto u prvih 11.

Novi izbornik Ante Čačić to mu je i jasno poručio. No, Ola vjerojatno nije zaslužio ono što mu se dogodilo na prijateljskoj utakmici protiv Rusije kada ga izbornik poput nekog juniora jedinog od svih nije stavio u igru niti minute. Bila je to direktna poruka izborniku kojem je navodno Ola još direktnije nakon utakmice rekao što misli o tome.

Nakon utakmice hrvatski napadač je bio 'vruće glave', ali je i rekao kako je spreman odazvati se Čačićevim pozivima. Ovaj je pak ponavljao kako neće zvati one koji ne igraju u svojim klubovima i Ola tu nije bio u dobroj poziciji.

I onda prije šest dana stiže Olićevo oproštajno pismo koje je mnoge ražalostilo. Izbornik je htio 'ispeglati' stvar porukom 'Ola vidimo se u Osijeku, dobit će pola sata jer ne zaslužuje oproštaj preko medija'. Čačić je tu malo radio račun bez krčmara jer mu se Olić nije javljao na telefon. Ivica je očito jako ljutit na izbornika i cijelu situaciju, osjeća kako je ipak više zaslužio.

''Prelomio sam prije mjesec dana, ne želim se opet opraštati od ‘vatrenih’, hvala, ali ne hvala'', to je navodno bio odgovor Čačiću kasno sinoć, prenosi Jutarnji list.

Jedno je sigurno, nitko svih ovih godina nije ni sanjao da će ovako izgledati kraj reprezentativne karijere Ivice Olića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider