Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čačić odlučuje

Olić može gdje želi: Ako prihvati ovaj poziv, neće vidjeti Euro

Ivica Olić je s 36 godina na samom kraju karijere, ali se ne predaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako je stigao konačan kraj boravka Ivice Olića u Bundesligi. U HSV-u ne igra i čini se da se bliži rastanak s momčadi u kojoj je igrao u dva navrata.

Njemački mediji pišu da je HSV dao Oliću slobodne ruke da pronađe novi klub, a i podsjećaju na njegovu izjavu da je "90 posto siguran" da će u siječnju napustiti Hamburg.

Iskusni napadač, koji ima 104 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, želi otići u klub u kojem će igrati i tako izboriti nastup na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, svom posljednjem velikom natjecanju. No, poziv koji je stigao ide u suprotnom smjeru.

Australski klub Central Coast Mariners želi dovesti Olića. Momčad iz grada Gosforda spremna je 36-godišnjem napadaču ponuditi ugovor na godinu dana. No, teško da bi u dalekoj Australiji bio na oku izborniku Anti Čačiću pa je ta opcija u igri jedino ako Ola dobije jasan signal od izbornika da na njega ne računa.

Ola je puno napravio u karijeri, posebno za hrvatsku reprezentaciju, vidjet ćemo hoće li oproštaj biti u Francuskoj. U prvih 11 teško da će upasti ispred pored Kalinića, Mandžukića, Perišića, čak i mladog Pjace. Čekanje prilike s klupe koja se tijekom cijelog prvenstva možda neće ni ukazati moglo bi biti samo mučenje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider