Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika vijest za Barcu

Rakitić i Messi dobili zeleno svjetlo za El Clasico: Evo što je rekao Enrique

Ivan Rakitić i Lionel Messi dobili su zeleno svjetlo od liječnika da mogu konkurirati za subotnji El Clasico u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki derbi s Realom u Madridu ranije je najavio trener Barcelone Luis Enrique, koji u posljednje vrijeme ima dosta igrača izvan stroja.

''Tek je 12. kolo i ova utakmica nije ključna. Prošle smo sezone izgubili na Bernabeuu, pa smo postali prvaci'', rekao je Enrique.

Ponajbolji nogometaš današnjice Lionel Messi u ponedjeljak se vratio treninzima u Barceloni pet dana prije prvog ovosezonskog El Clasica koji je na programu u subotu u Madridu, a s klupskim suigračima trenirao je i hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je bio na poštedi posljednjih 10-ak dana zbog ozljede mišića koju je zadobio tijekom utakmice Lige prvaka protiv bjeloruskog BATE-a.

''Messi se pridružio momčadi. Još nije sto posto spreman, no on nam je iznimno važan igrač. Nije važno hoće li u subotu igrati, važno je da se oporavio. Rakitić je u istoj situaciji kao i Messi. Za mene je važno da se oporavio'', rekao je Enrique prije nego je stigla obavijest liječničke ekipe da obojica mogu zaigrati protiv Reala.

Trener Barcelone kaže da nije nervozan uoči velikog susreta.

''Ja sam poput ledenjaka i spavam poput bebe'', zaključio je Enrique.

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider