Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, zabrinuli smo se

VIDEO: Pogledajte brutalan start na našem Ivanu Rakitiću

Barcelona je s 5:1 promarširala madridskim predgrađem i uvjerljivo slavila protiv Rayo Vallecana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedu Barcelone u Madridu obilježilo je nekoliko stvari. Ne samo pet komada u mreži Rayo Vallecana (video), već i hat-trick Lea Messija, pogodak Rakitića nakon velike greške domaćeg vratara, dva crvena kartona domaćina i start na našem veznjaku koji je izgledao jako ružno.

Upravo je Ivan Rakitić golom otvorio veliku seriju Barce, a pri rezultatu 2:0 zaradio je i prvo od dva isključenja domaćih nogometaša. Na Raketu je opasno startao Diego Llorente pogodivši našeg reprezentativca kopačkom malo ispod koljena.

Rakitić je imao sreće jer da su oštri čepovi kopačke završili u koljenu tko zna što bi bilo.

''Rayo je igrao agresivno i napadački, ali mi smo dobro odigrali. Kod gola nisam očekivao loptu, ali sam se dobro snašao. Dobio sam žestok udarac kod starta Llorentea i noga mi je ljubičasta na tom dijelu. Nije me pogodio u koljeno, ali sudac je donio ispravnu odluku'', poručio je naš nogometaš kojeg je klub poslao da prvi podijeli s medijima dojmove nakon nova tri boda.

Još jedna je stvar je obilježila utakmicu. Luis Suarez je promašio kazneni udarac i to je sad već pomalo nevjerojatno da i Messi i Neymar i Urugvajac imaju problema s izvođenjem penala.

''Imamo povjerenja u naše napadače, ali ako dođe red na mene, spreman sam'', poručio je samouvjereno Rakitić kojeg je u 66. minuti zamijenio strijelac petog pogotka Arda Turan.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 69 bodova, na drugom mjestu je Atletico Madrid s osam bodova manje, a Real Madrid na trećem mjestu ima čak 12 bodova zaostatka za Kataloncima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider