Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ivan Grozni'

Rakitić nakon dva pogotka u Ligi prvaka objavio još sretniju vijest!

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić postigao je dva prekrasna pogotka u pobjedu Barcelone na gostovanju kod BATE Borisova u sklopu 3. kola Lige prvaka...

Ivan Rakitić je susret započeo na klupi, no zbog ozljede Sergija Roberta već se u 17. minuti našao na travnjaku. Iako je pritiskala, Barcelona nije mogla do pogotka u prvih 45 minuta, no zato je povela odmah na početku nastavka.

Golovi Ivana Rakitića

VIDEO Rakitić s dva odlična pogotka donio pobjedu Barceloni

Neymar je ostavio jednu loptu za Rakitića na 20-ak metara, a ovaj ju je odmjerenim udarcem zavukao u gornje lijeve rašlje. Manje od 20 minuta kasnije Neymar je ponovno pronašao našeg reprezentativca, koji ovoga puta sjajno prebacuje istrčalog vratara domaćeg sastava.

Imao je Rakitić još jedan dobar pokušaj prema golu, no lopta nije završila u mreži.

"Nisam navikao postizati tri pogotka tako da bi to bilo malo čudno", rekao je dobro raspoloženi Rakitić nakon susreta.

"Najvažnije je da sam pomogao momčadi da upiše važnu pobjedu i da smo dobro igrali. Mogli smo postići još dva, tri pogotka".

"Normalno je da je BATE odigrao dobro u prvom poluvremenu, ali sretni smo da smo rano u nastavku uspjeli zabiti. Neymar je ponovno bio sjajan i nastavio je govoriti na travnjaku, a ne kako mnogi od njega očekuju putem medija. Bit ćemo još i bolji, samo neka on tako nastavi".

Rakitić je na kraju potvrdio da će još jednom postati otac.

"Očekujemo još jedno dijete. Ako Bog da".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider