Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolje da ostane?

Talijani opet sele Perišića na Otok: London ili Liverpool?

Ivan Perišić mogao bi na ljeto opet promijeniti klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hoće li hrvatski reprezentativac Ivan Perišić već nakon prve sezone Inter zamijeniti nekim novim klubom, pitaju se talijanski mediji konstantno špekulirajući s njegovim odlaskom, prvenstveno u Premierligu.

Dugo se pisalo kako će Hrvat biti jedan od mnogih velikih zvijezda koje će Antonio Conte povući sa sobom iz Italije u London. Novi trener Chelseaja prvo mora vidjeti odlazi li mu najbolji igrač, eden Hazard, a ukoliko ode mjesto bi se na desnom krilu moglo otvoriti za našeg Perišića.

Sam Perišić je nekoliko puta ponovio kako mu je odlično u Milanu. U Inter je stigao na vlastiti zahtjev iako ga Wolfsburg nikako nije htio prodati. Zov Chelseaja i Premierlige mogao bi biti veliki izazov njegovom ostanku u Italiji.

Naravno, Inter će čekati pravu cijenu, no situacija u Serie A je takva da ne mogu parirati niti srednjem razredu engleskog nogometa. Talijanski mediji pišu kako se u cijelu priču uključio Everton kojeg je navodno Roberto Martinez htio dovesti još kad je ovaj sjajno igrao u Wolfsburgu. Plavi klub iz Liverpoola trebao bi na Romeluu Lukakuu zaraditi oko 50 milijuna eura, a dobar dio te zarade žele, pišu talijanski mediji, potrošiti na hrvatskog nogometaša.

Igrač ponikao u Hajduku kao junior je otišao u francuski Sochaux, a nakon toga je u svakom sljedećem klubu proveo po dvije sezone. Club Brugge, Borussia Dortmund, Wolfsburg… Hoće li Inter nastaviti niz ili Perišić već na ljeto seli među ludu konkurenciju Premierlige?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider