Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaslužio je više

Conte slaže novi Chelsea u kojem će biti i naš Perišić?!

Ivan Perišić mogao bi ovog ljeta napustiti Inter, tvrde talijanski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od hrvatskih nogometaša koji je na velikoj cijeni u Europi je i Ivan Perišić. On bi mogao prije Europskog prvenstva u Francuskoj promijeniti klub. Je li Perišić 'prerastao' današnji Inter pitanje je koje si mnogi postavljaju, a Calciomercato piše kako je Hrvat velika želja Antonija Conte.

Poznato je da talijanski trener nakon Eura odlazi s mjesta izbornika Italije i preuzima Chelsea. Iako to londonski klub još nije službeno potvrdio, talijanski novinari bliski Conteu već pišu tko su mu najveće mete.

Prva je njegov bivši igrač iz Juventusa Paul Pogba koji će ovog ljeta biti jedna od najvećih meta onih najbogatijih klubova. Chelsea kreće ispočetka i neće štedjeti pa je ovaj transfer vrlo izgledan, naravno ukoliko Francuz želi igrati u Premierligi.

Naš Ivan Perišić navodno je visoko na listi želja Contea, a Inter bi ga mogao pustiti za 30-ak milijuna eura, što je skoro dupla cifra od one za koju ga je doveo iz Wolfsburga (16 milijuna). 27-godišnje moderno krilo oduševljava u dresu hrvatske reprezentacije, kao i u Interu u kojem je ovog mjeseca postigao tri pogotka.

Ivan je svojim igrama definitivno zaslužio da ga mediji guraju u bogatije klubove, a vidjet ćemo hoće li od sljedeće sezone igrati u ludoj konkurenciji Premierlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider