Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na najboljem putu

Serie A uskoro dobiva još jednog Hrvata?

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Jurić velikim koracima grabi ka Seriji A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni drugoligaš Crotone, na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, pobijedio je na gostovanju Virtus Entellu 2-1 produživši niz bez poraza na deset susreta.

Golove za Crotone zabili su Bruno Martella (9) i Leonardo Capezzi (24), dok je pogodak za Virtus zabio Gaetano Masucci (27). Za Crotone je cijeli susret odigrao hrvatski napadač Ante Budimir.

Crotone je u zadnjih deset kola upisao sedam pobjeda i tri neodlučena ishoda i trenutačno je na drugom mjestu Serie B s 45 bodova, jednim bodom manje od lidera Cagliarija. Posljednji poraz Crotone je doživio 31. listopada na gostovanju kod Pescare.

Za razliku od Jurića kojem ide sjajno, 'hrvatska kolonija' u Speziji je doživjela još jedan neuspjeh. U susretu 20. kola Spazija je poražena na gostovanju kod Ascolija 0-3 produživši niz bez pobjede na tri susreta. Strijelci su bili Andrea Petagna (53), Bright Addae (78) i Daniele Cacia (79).

Za Speziju su cijeli susret odigrali Mario Šitum, Josip Brezovec i Josip Mišić. Dario Čanađija je igrao do 71. minute, dok je Ivan Martić ušao u igru u 56. minuti. Simon Sluga nije ulazio u igru. Spezija se trenutačno nalazi na 12. mjestu sa 26 bodova, pet bodova manje od osmog mjesta, posljednjeg koje vodi u kvalifikacije za prvu ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider