Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduku, navijačima, Buriću...

Isprika Balića starijeg: Išao bih po gradu i svima se ispričavao, čovjeku po čovjeku

Jutro je ipak pametnije od burne večeri na Poljudu. Stigla je i javna isprika Balićevog oca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po pisanju onih koji su sinoć bili u blizini incidenta na Poljudu, Ivica Balić navodno je bacio mobitel prema klupi Hajduka iznerviran ranom izlaskom iz igre njegovog sina. No, Balić stariji je ipak shvatio da je takva reakcija bila neprimjerena te da samo može naškoditi mladom Andriji.

Balićev otac bacio mobitel prema klupi Hajduka

Poslao je javno pismo isprike u kojem se ispričao svima. Od Hajduka, do Burića preko navijača i na koncu svog vlastitog dina. Pokazao je ovim pismom kako je razum ipak pobijedio.

''Jako mi je žao zbog moje reakcije na utakmici protiv Slovana, a jedino što mogu napraviti u ovom trenutku je ispričati se svima. Da mogu sad bi išao po gradu od čovjeka do čovjeka i svima bih kazao - oprostite, pogriješio sam. Žao mi je i ispričavam se Hajduku, treneru Buriću, Andriji i njegovim suigračima, navijačima, svima koji su bili sinoć na Poljudu.

Krivo mi je zbog toga što se dogodilo. Nisam cijelu noć mogao spavati. Bio sam ljutit, nervozan, zbog rezultata i svega, a onda se dogodilo to što se dogodilo kad je Andrija izašao iz igre. Reagirao sam nepromišljeno, pod stresom.

Moram naglasiti da nisam bacio mobitel prema treneru Buriću niti mi je bila namjera bilo koga gađati. Trener je taj koji odlučuje tko će igrati, to je njegova odluka. Moja reakcija je bila nepromišljena. Tek mi je kasnije došlo u glavu što se sve moglo dogoditi i kakve je posljedice ovaj moj nepromišljeni potez mogao izazvati.

Jednostavno sam u trenutku pukao. Mogao se dogoditi nešto zbog čega bih cijeli život ispaštao i ja i Hajduk i moje dijete. Žao mi je zbog svega. Još jednom se svima ispričavam'', napisao je u svojoj isprici Ivica Balić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider