Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavna tema

Iscov istup nakon El Clasica zasjenio i madridski derbi: Solari mu odgovorio...

Pred nogometašima Kraljevskog kluba još je jedan izazov u ovom tjednu.

Santiago Solari (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid je u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja u gostima kod Barcelone odigrao 1:1, što je uoči uzvrata na Santiago Bernabeuu dobar rezultat za Kraljevski klub.

No, vremena za analiziranje tog El Clasica i nije bilo previše jer već ove subote Real čeka novi veliki obračun u gostima - gradski derbi s Atletico Madridom.

Na konferenciji za medije u najavi tog susreta pred novinarima se pojavio trener Santiago Solari, ali glavna tema nisu bili ni El Clasico ni nadolazeći okršaj s Atleticom već - Isco.

Ovaj sjajni veznjak i standardni španjolski reprezentativac kod Solarija u Realu minutažu dobiva na kapaljku, a nitko ne zna koji je pravi razlog za to. Otkako je Argentinac zamijenio Julena Lopeteguija na klupi Kraljevskog kluba Isco se nalazi u nemilosti, što naročito dolazi pod povećalo javnosti s obzirom da rezultati koje Real postiže nisu bajni.

Jedan komentar bivšeg igrača pogodio Isca

Isco je ostao na klupi i u susretu protiv Barcelone što mu nije najbolje sjelo, a to je između redaka poručio na Twitteru.

A sve je zapravo započeo Ruben de la Red, bivši igrač Reala koji je 2010. godine zbog problema sa srcem morao prekinuti igračku karijeru. De la Red danas radi kao televizijski komentator i u jednom svom javljanju je indirektno okrznuo Isca s ovim riječima.

"Svi igrači koji igraju za Real Madrid su vrlo dobri i ako je netko izgubio mjesto u sastavu onda je to isključivo zato što je netko od suigrača bolji", poručio je De la Red.

Isco je odgovorio na svom Twitteru:

"Slažem se s navedenim, ali drukčije na stvari gledate kad ne uživate isti tretman i ne dobivate jednaki broj prilika kao vaše kolege. Ja i dalje radim i čekam šansu. Hala Madrid!"

Nije na tome stalo, javio se ponovno De la Red.

"Moje riječi nisu bile usmjerene prema Iscu, nego prema zahtjevima igrača Reala da moraju igrati. Ako pričamo o Iscu, to je igrač koji je dao neke magične trenutke na Santiago Bernabeuu."

Solari pričao o pristupu treningu i momčadskom duhu

I tako se dogodilo da je Isco postao glavna tema, a u sjeni su ostali komentari na El Clasico i sve ostalo vezano uz dvoboj Atletica i Reala...

Nekoliko je pitanja na konferenciji za medije Solariju postavljeno o Iscu, on je to na ovaj način iskomentirao:

"Vidjet ću još kakva je situacija s njim, rekao je jučer da se ne osjeća baš dobro", rekao je Solari i osvrnuo se na Iscovu poruku na Twitteru:

"Profesionalni nogometaš ima svoj posao i mora biti posvećen treningu 100 posto, u službi momčadi. Ova momčad je vrlo dobra, igrači rade naporno i momčad je glavni protagonist, a ne pojedinac."

Na koncu je postavljeno pitanje o tome što ako Isco smatra da je sasvim u pravu.

"Mislim da sam vam odgovorio sve što imam na tu temu i uvijek ću vam biti na dispoziciji", zaključio je Solari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider