Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbog jednog razloga

Ipak preokret: Hajdukov riječki dragulj produžio ugovor do 2018.

Čelnici Hajduka postigli su dogovor s jednim od najtalentiranijih nogometaša prve momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Elvir Maloku je potpisao novi ugovor s Hajdukom, koji vrijedi do ljeta 2018. godine. Iako su iz Hajduka nedavno priopćili kako su na prodaju i Elvir i njegov mlađi brat Trojan, dogodio se preokret.

"Jako mi je drago što sam produžio ugovor s Hajdukom. Sretan sam jer znam koliko volim ovaj Klub, a znam i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka, a ja ću truditi da to povjerenje oporavdam", izjavio je Maloku koji je prije dvije godine kao veliki talent stigao iz Rijeke.

U Hajduku od svog dolaska nije dobio pravu priliku. Skupio je 34 nastupa i zabio četiri pogotka, ali prosječno je po utakmici igrao svega 28 minuta. Na poziciji koja mu najviše odgovara (lijevo krilo) nije se naigrao, ali ipak je odlučio prihvatiti novi ugovor, prvenstveno zbog trenera Damira Burića.

"On jako puno pažnje polaže na mlade igrače, ima ogromno znanje i iskustvo, a jako mi se sviđa njegova komunikacija. Atmosfera na treninzima je stvarno odlična, super pozitivna."

Maloku je rođen u Rijeci 1996. godine, a nedavno je dobio poziv Albanskog nogometnog saveza da zaigra za njihovu mladu reprezentaciju. Poziv je privremeno stavljen na čekanje...

"Rekao sam da se želim nametnuti novom treneru i proći pripreme da u što boljem izdanju dočekam početak sezone."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider