Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redoviti gost svečane lože

Internetom kruži ova fotografija Šukera i Horvatinčića s utakmice reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u prvoj utakmici američke-mini turneje.

Davor Šuker i Tomislav Horvatinčić (Foto: Facebook) (Foto: Facebook)

U svojoj prvoj utakmici u 2018. godini hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je prizemljenje od Perua s 0:2 u Miamiju.

Izabranici Zlatka Dalića u premijernom nastupu u novim dresovima nisu igrali dobro što su Peruanci iskoristili i s dva pogotka prelomili utakmicu, nošeni bodrenjem tisuća svojih navijača.

Hrvatska na Floridi nije imala neku naročitu navijačku podršku, na tribinama se našlo nekoliko stotina fanova uglavnom iz SAD-a i Kanade, ali su zato utakmici prisustovala neka dobro poznata lica.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reprezentativce je, još prilikom njihova dolaska, dočekao u Americi, a uoči same utakmice srdačno se pozdravio i s poduzetnikom Tomislavom Horvatinčićem, što je netko fotografirao i odmah se proširilo internetom.

Horvatinčić je inače redoviti gost svečane lože na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije. U društvu ljudi koji upravljaju hrvatskim nogometom bio je i na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a nerijetko na Maksimiru iz svečane lože gleda i utakmice Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider