Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prštalo na sve strane

Inter spašavao dobivenu utakmicu: Brozović asistent u pravoj golijadi

Prva utakmica nedjeljnog programa osmog kola Serie A odigrana je u Reggio Emiliji.

Slavlje igrača Intera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sassuolo - Inter 3:4, rezultat je uzbudljivog dvoboja koji se odigrao u sklopu osmog kola Serie A.

Nerazzurri su na gostovanju u Reggio Emiliji došli do sva tri boda i tako ostali na drugom mjestu s jednim bodom zaostatka za vodećim Juventusom koji je u subotu uz veliku pomoć sudaca svladao Bolognu.

Već u drugoj minuti Inter je poveo. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović u šesnaestercu domaćih pronašao je Lautara Martineza koji se namjestio na lijevu novu i neobranjivo pogodio.

Domaćini su u 16. minuti izjednačili, strijelac je bio Domenico Berardi, a onda je u Romelu Lukaku u finišu prvog dijela postigao dva zgoditka, prvog u 38., a drugog u 45. minuti.

Kada je u 71. minuti Lautaro iz jedanaesterca (drugi na ovoj utakmici za Inter, prvog je realizirao Lukaku) zabio svoj drugi pogodak za odlazak Nerazzurra na plus tri, izgledalo je da će posljednjih 20-ak minuta biti lišeni bilo kakve neizvjesnosti.

Međutim, domaćini se nisu predavali. Filip Đuričić je u zabio u 74., a Jeremie Boga u 82. minuti pa je Sassuolo krenuo u juriš po novi pogodak koji bi im donio jedan bod. Napadali su, pokušavali, ali mreža Samira Handanovića više se nije tresla i sva tri boda su otišla za Milano.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider