Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nove spekulacije

Informacija koja je uznemirila duhove u Barceloni: U tajnom posjetu kod Messija!

Napadač Manchester Cityja Sergio Agüero proveo je vikend u Barcelonu u posjeti kod prijatelja i suigrača iz argentinske reprezentacije Lionela Messija i njegove supruge Antonelle, pišu katalonski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo devet dana prije sudara Manchester Cityja i Barcelone na Etihadu u prvoj utakmici osmine Lige prvaka, dva najbolja igrača spomenutih klubova, Sergio Agüero i Lionel Messi, provela su zajednički vikend u Barceloni. Iako je druženje bilo daleko od očiju javnosti i u priličnoj tajnosti, mediji su ipak došli do nekih informacija.

Agüero je u petak stigao u Barcelonu zajedno sa svojom djevojkom Karinom Jessicom i suigračem Pablom Zabaletom, koji ima kuću u Kataloniji još iz vremena dok je igrao za Espanyol. Agüero i njegova djevojka proveli su petak i subotu kod Messijevih te se u nedjelju navečer vratili u Manchester. Menadžer Manchester Cityja dao je Agüeru i Zabaleti dva slobodna dana koji su oni iskoristili za posjet Barceloni.

Ovaj privatni posjet ponovno je potakao spekulacije oko mogućeg transfera Messija u Manchester City. Prošlog ljeta španjolski i engleski mediji pokrenuli su glasine kako Messijevi zastupnici pregovaraju s čelnicima „građana“ nakon što su u nekoliko navrata viđeni u loži na Etihad stadionu.

Radi li se o tek prijateljskom druženju ili tu ima i poslovnih kombinacija, pokazat će tek vrijeme. Kako god, informacija o Aguerovoj posjeti Messiju uznemirila je duhove u Barceloni.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider