Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša uvertira

VIDEO Incident na Malti: Pogledajte tučnjavu hrvatskih navijača i Srba

Večer uoči utakmice Hrvatske i Malte došlo je do sukoba hrvatskih navijača s djelatnicima osiguranja u jednom striptiz-klubu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

15-ak hrvatskih navijača sukobilo se s redarima iz Srbije u središtu Pacevillea na Malti. Neslužbeno se doznaje da u tom sukobu ima ozlijeđenih.

Policija je brzom intervencijom spriječila još veću eskalaciju sukoba i uhitila šest hrvatskih navijača, doznaje se neslužbeno iz visokog izvora u ravnateljstvu hrvatske policije. Ispred kluba je počinjena materijalna šteta jer su izgrednici jedni na druge bacali stolove i stolice s terase.

U paralelnoj ulici, nedaleko od mjesta incidenta, sjedilili su članovi delegacije hrvatske reprezentacije koja u utorak od 20:45 na stadionu Ta'Qali igra utakmicu protiv Malte u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016., a samo pobjeda, uz pozitivan rezultat Italije protiv Norveške u Rimu, vodi je u Francusku.

Inače, Hrvatski nogometni savez tražio je od domaćina da hrvatskim navijačima ne dozvoli ulaz na stadion na večerašnju utakmicu, a sam nije želio organizirano voditi navijačke skupine u strahu od nereda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider