Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači uskočili na travnjak

Incident na utakmici kadeta Hajduka i Dinama

Napeta situacija na relaciji Dinamo – Hajduk prenijela se i na utakmice mlađih uzrasta istih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas se na pomoćnom poljudskom terenu dogodio incident na utakmici kadeta Hajduka i Dinama.

„Modri“ su pobijedili sa 4:2 i dok su proslavljali trijumf pjesmom, na travnjak je uskočilo nekoliko gnjevnih navijača Hajduka, kojima je očito zasmetalo što su se mladci „usudili“ pjevati pred tribinom.

Redarska služba hitro je reagirala tako da je spriječen možebitni teži incident odnosno fizički obračun. Policija je privela trojicu navijača koji će prekršajno odgovarati zbog ulaska u teren.

Dinamo se zahvalio Hajduku

U Dinamu su zadovoljni reakcijom policije i prijemom u Splitu. "Modri" su se preko službene stranice zahvalili svojem najvećem rivalu iako se čelnici ovih klubova posljednjih dana baš i ne ljube.

"GNK Dinamo se želi zahvaliti HNK Hajduk na gostoprimstvu i načinu na koji su primili našu delegaciju na danas odigranim utakmicama mlađih kategorija. Također, GNK Dinamo se želi zahvaliti i splitskoj policiji na besprijekornoj organizaciji susreta.

Od dolaska u Split pa do povratka kući modri su se osjećali izuzetno ugodno i na tome se zahvaljujemo našim sportskim rivalima iz Splita. Nažalost, na kraju utakmice umalo je došlo do incidenta koji osuđujemo jer smatramo kako slavlje djece nakon pobjede na nogometnom terenu ne može i ne smije biti razlog za nasilje nad njima.

Unatoč tome, sigurni smo kako to neće pokvariti ukupni dojam i lijepe uspomene koje naša delegacija nosi iz Splita", stoji na stranici Dinama.

Splićani krive Bandića

S druge strane, u Hajduku su nezadovoljni trenerom "modrih".

"Nakon utakmice koja je bila korektna s obje strane, gostujući trener Jozo Bandić uputio je kadete Dinama da zapjevaju prema navijačima. Toj odluci su se začudili iz ostatka gostujućeg stožera, kao i iz Hajdukovog. Nekoliko navijača reagiralo je na provokaciju mladih igrača Dinama, no ostalo je sve u domeni verbalnog", stoji na službenoj web stranici Hajduka.

Inače, pioniri Hajduka pobijedili su Dinamo 1:0 u odgođenoj utakmici 7. kola prvenstva. (I.M./Agencija VLM)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider