Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a joj...

VIDEO: Legendarnom Casillasu opet se svi smiju zbog krive procjene

Iker Casillas imao je lošu intervenciju protiv Brage koja je rezultirala golom, ali i podsmijehom nogometnog svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zanimljivo je proteklog vikenda bila u portugalskom prvenstvu. Uoči 25. kola tri najveća portugalska kluba Benfica, Sporting i Porto bila su bodovno vrlo blizu. Benfica je napravila najveći posao skinuvši gradskog rivala Sporting s vrha i to 1:0 pobjedom u gostima u derbiju.

Nova lijepa vijest za najveći portugalski klub stigla je sinoć. Dan nakon što su igrali prvi i drugi na ljestvici, trećeplasirani Porto je gostovao kod četvrtoplasirane Brage. Slavio je domaćin s 3:1, a utakmicu je obilježionovi veliki kiks Ikera Casillasa.

Legenda Reala kod posljednjeg je pogotka na utakmici potpuno krivo reagirala. Izletio je 'neuerovski' daleko od gola, ali napadač domaćina Alan Silva je stigao prije do lopte i zabio u praznu mrežu.

Benfica sad ima dva boda više od Sportinga i čak šest više od Porta, a pojedini mediji pišu kako Casillas neće sljedeću sezone braniti za nekadašnjeg prvaka Europe. Čelnici Porta navodno nisu zadovoljni što legendarni vratar pruža na terenu, a ova reakcija nije pomogla u pobijanju takvih mišljenja, baš kao ni 'pacerski' pogodak kojeg je primio prošli mjesec.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider