Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko je taj?

SMS poruke protiv trenera koje dodatno dižu prašinu: Barca ima 'krticu'?

Nakon dva uzastopna poraza Barcelone u prvenstvu sve je više glasina o problemima u momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva vezana poraza u prvenstvu, prva u zadnjih pet godina, podigla su buru u Barceloni. Ako je vjerovati pisanju AS-a, sportskog dnevnika iz Madrida, 'krtica' je otkrila kako nešto ne štima u odnosu igrača i trenera.

Nakon što je Iker Casillas bio optužen od mnogih da je bio 'krtica' u svlačionici Reala za vrijeme Josea Mourinha, sada navodno cure informacije od jednog igrača Barcelone. Novinar AS-a Santi Gimenez ne navodi o kome se radi, a nejasno je i kome putem SMS poruka 'krtica' otkriva tajne iz Barcine svlačionice.

Nakon glatkog poraza u El Clasicu igrači su, piše AS, bili nezadovoljni. Tekst navodnih poruka bio je sljedeći:

''Stigli smo na Bernabeu bez plana, ne razumijemo što on želi od nas'', Xavi u prvih 11 umjesto Rakitića bila je posljednja kap'', ''ne priča s nikim, uopće ne razgovaramo''.

Ako je vjerovati madridskom sportskom dnevniku, igrači ne razumiju Enriqueovu viziju igre odnosno on im to nikako ne uspijeva objasniti. Barca je pod Enriqueom počela rezultatski uvjerljivo, izgubljen je najveći derbi, pa domaća utakmica, a prije i susret s PSG-om u gostima. Dovoljno da se 'planet Barca' poljulja do temelja.

Priča malo podsjeća na onu o hrvatskoj reprezentaciji i Niki Kovaču. Hoće li, primjerice, Gerard Pique biti Barcin Vukojević?
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX