Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi ih dotuklo

Igrači Arsenala u strahu: Javni ispad najveće zvijezde najavio ono najgore?

Alexis Sanchez je u remiju protiv Bournemoutha pokazao rijedak javni ispad na terenu i kako ima sve slabije živce na kikseve njegovog Arsenala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Topnici su propustili priliku približiti se Chelseaju nakon što su odigrali 3-3 s Bournemouthom. Ali tko god je pratio utakmicu, zna da je Arsenal još i jako dobro prošao, jer 20-ak minuta prije kraja gubio je s tri pogotka razlike.

Međutim, taj rezultat nije bio dovoljan za slavlje, ali ni Alexisa Sancheza. A prema ''Daily Mailu'', njegovi suigrači misle da bi vrlo lako mogao napustiti klub.

Sanchez je imao i istup bijesa na terenu, što nije tipično za njega. Navodno je to prenio u svlačionicu, što je nekolicinu njegovih suigrača zabrinulo. Prečesto se ponavlja isti stari Arsenal, a sve više na svojoj koži to osjeća i Sanchez.

S obzirom na reakciju Sancheza u usporedbi s onom Girouda, jasno je kako neki igrači u Arsenalu imaju pobjednički mentalitet, a neki ne. I sve je veća bojazan kako bi najbolji igrač Topnika mogao napustiti klub ukoliko se nešto ne promijeni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider